Щеточные шлиф. станки

MB Maschinenbau Roba Fentech šepetinės šlifavimo staklės

Roba Fentech visiškai automatizuota lango profilių šlifavimo mašina skirta šioms užduotims:
- Baigiamajam medienos šlifavimui.
- Impregnavimo šlifavimui.
- Lako tarpiniam šlifavimui.

Šlifavimo procesas:
Atskirų medienos ruošinių gamyba suteikia daug privalumų. Visuose gamybos etapuose didina našumą, tačiau didžiausia pažanga pasiekiama paviršiaus apdailoje. Čia visada buvo reikalingas didelis darbuotojų skaičius, be to, lango profilių įvairovė yra nepaprastai didelė. Todėl tik labai automatizuotas sprendimas yra prasmingas.
Tam, kad nustatyti Fentech mašiną nereikia daug laiko. Mašinos įleidimo pusėje automatinė ruošinių atpažinimo sistema atpažįsta ruošinius, o toliau vykdomas automatinis šlifavimo agregatų ašių nustatymas. Visi medienos profilių skerspjūviai yra atpažįstami ir konvertuojami į tinkamą šlifavimo programą.
Ruošinių nuskaitymo sistema apskaičiuoja ruošinio geometriją ir per kelias sekundės dalis šlifavimo agregatams nurodo, į kurias padėtis jie turi pereiti. Kai visi agregatai yra savo padėtyse išduodamas leidimo signalas, ir ruošinys siunčiamas per mašiną. Ypač dideli 420 mm skersmens šlifavimo įrankiai užtikrina maksimalų kontaktą su ruošinių paviršiumi, o šlifavimo šepečių nuleidimas ir pakėlimas užtikrina švelnų kraštų šlifavimą ir prailgina šlifavimo medžiagų tarnavimo laiką. 200 mm aukščio šoniniai agregatai, kurie yra atsakingi už matomų langų profilių paviršių šlifavimą, turi PLC valdomą osciliaciją. Atsižvelgiant į ruošinio aukštį, osciliacijos eiga yra visada tokia, kad šlifavimo medžiagos būtų pilnai išnaudojamos.
Naujovė - vakuuminė konvejerio sistema, leidžianti siųsti visus įsivaizduojamus ruošinius per mašiną. Net ir trumpi ruošiniai, kurie anksčiau negalėjo būti integruoti į šlifavimo procesą, nekelia jokių problemų.
Mašinos operatorius turi galimybę dirbti su mašina praeinamuoju būdu arba suaktyvinti apdirbimo programoje ruošinių grąžinimą. Tokiu atveju ruošiniai perduodami per mašiną maždaug 20 m/min. greičiu ir po to grąžinami operatoriui 60 m/min greičiu. Todėl mašiną bet kuriuo metu gali valdyti ir aptarnauti vienas žmogus.

Roba Fentech mašinos privalumai:
- Automatinis ruošinio atpažinimas naudojant skaitytuvą mašinos įleidimo pusėje.
- Motorizuotas šlifavimo agregatų padėties nustatymas visiems langų tipams IV 70 - 105 ir medienos-aliuminio sistemoms.
- Osciliuojantys šoniniai agregatai užtikrina šlifavimo medžiagų panaudojimą.
- Šlifavimo įrankių skersmuo 420 mm užtikrina šlifavimo kokybę lygiame ir frezuotame plote.
- Išfrezuoti plotai yra šlifuojami geriausiu kampu. Ruošinių atpažinimo sistema nustato optimalų kampą ir šlifavimo agregatas automatiškai paverčiamas į reikiamą padėtį.
- Mašiną galima naudoti praeinamuoju būdu arba suaktyvinti ruošinių grąžinimą.
- Vakuuminė konvejerio sistema trumpų ruošinių apdorojimui.
- Uždaras mašinos korpusas užtikrina saugą ir aplinką be dulkių.
- Kompaktiškas ir erdvę taupantis mašinos dizainas.
- Laisvai pasirenkami šlifavimo šepečiai iš MB Flex sistemos.

Назад

Пришлите нам запрос.



Веб решения: “Synergy effect”