Brush Sanding Machines

MB Maschinenbau Roba Twin Flat šepetinės šlifavimo staklės

Roba Twin Flat staklės buvo sukurtos specialiai medinių langų gamintojams, kurie apdoroja langų profilius atskirais vienetais. Tačiau staklės taip pat naudojamos stalių dirbtuvėse ir pramonės įmonėse.
Staklės skirtos šioms užduotims:
- Baigiamajam medienos šlifavimui.
- Impregnavimo šlifavimui.
- Lako tarpiniam šlifavimui.

Šlifavimo procesas:
Roba Twin Flat išsiskiria naudojimo paprastumu ir optimaliais šlifavimo rezultatais, todėl tai gerokai sumažina ruošinio apdorojimo laiką. Staklių šlifavimo zonos yra padalintos į dvi dalis. Lygūs ruošinių paviršiai yra apdirbami pirmoje zonoje, kurioje yra sumontuoti trumpi šlifavimo šepečiai. Šios zonos darbo plotis yra 150 mm. Profiliuoti ruošinių paviršiai yra apdirbami antrojoje zonoje, kurioje yra sumontuoti ilgi ir lankstūs šlifavimo šepečiai. Šios zonos darbo plotis yra 100 mm. Šlifavimo procesas iš keturių pusių trunka tik kelias sekundes.
Roba Twin Flat staklės turi dvi šlifavimo juostas, kurių judėjimas yra nukreiptas į išorines puses. Taip išvengiama pernelyg agresyvaus išorinių kraštų užapvalinimo, taip pat sumažina riziką prašlifuoti laką. Kitas privalumas, labai paprasta laikyti ilgus ruošinius rankose. Tokiu būdu Roba Twin Flat yra palankus įmonėms, kurioms reikia greitai ir pigiai šlifuoti mažomis partijomis ilgus ruošinius.

Back

Request us about this product.



Web solutions: “Synergy effect”