Briaunų šlifavimo staklės

MB Maschinenbau Roba REP briaunų šlifavimo staklės

ROBA REP šlifavimo mašina buvo sukurta MDF, medienos baigiamajam, o taip pat gruntuotų ir lakuotų briaunų šlifavimui. Šlifavimo mašina idealiai tinka:
- Baldų fasadų gamintojams
- Durų gamintojams
- Kitose pramonės šakose

Šlifavimo procesas:
Medžio masyvo ir MDF briaunų šlifavimas baldų gamyboje yra didelis iššūkis rezultato ir efektyvumo požiūriu. Čia turi būti apdirbamos tiesios arba profiliuotos ruošinių briaunos su nuolat kintančiais ruošinių išmatavimais. Vokiečių gamintojo MB Maschinenbau šlifavimo mašina ROBA REP šią užduotį atlieka su visiškai nauja koncepcija. Šlifavimo mašina buvo sukurta „vienos partijos dydžio“ baldinių ir vidaus durų briaunų šlifavimui siekiant aukščiausios šlifavimo kokybės ir didelio našumo. ROBA REP taip pat gali apdoroti ir didelius ruošinių kiekius, gaunamus iš modernių CNC valdomų gamybos mašinų. Mašiną sudaro du šlifavimo agregatai, po vieną iš kairės ir dešinės. Kiekvienas agregatas turi po du šlifavimo šepečius. Jie patalpinti trumpame ir pilnai uždengtame mašinos korpuse. Šepečiai sukasi pagal ir prieš laikrodžio rodyklę tam, kad visi medienos pluošeliai būtų visiškai pašalinami. Valdomas šlifavimo šepečių prisitraukimas ir atsitraukimas užtikrina, kad ruošinių kampai nebūtų užapvalinti, o automatinis osciliavimas aukštyn ir žemyn užtikrina, kad šlifavimo šepečiai visada būtų visiškai išnaudoti. Priklausomai nuo šlifuojamų briaunų kontūro, agregatai gali būti išdėstyti statmenai arba kampu. Automatinio pločio atpažinimo sistemos dėka, ruošiniai mašinos padavimo zonoje automatiškai išmatuojami, o apdorojimo agregatai atitinkamai išdėstomi didelės spartos servo ašimis. Tai reiškia, kad visi ruošiniai gali būti paduodami į mašiną atsitiktine tvarka, neatliekant jokių nustatymo darbų. Kadangi šlifavimo agregatas yra labai trumpas, ruošiniai labai greitai palieka darbo zoną, todėl mašina iš karto paruošiama naujam ruošiniui. Tai reiškia, kad didelius ruošinių kiekius galima apdoroti trumpais ciklo laikais.
Keturių pusių apdorojimas atliekamas kartu su greita ruošinių pasukimo stotimi. Ruošiniams palikus pirmąją šlifavimo zoną, jie pasukami ant tarpinio konvjerio ir paduodami į antrąją šlifavimo zoną. Čia apdorojimo logika yra tokia pati, kaip aprašyta aukščiau, o didelis ruošinių pralaidumas neturi neigiamos įtakos.
Klientams, kuriems nereikia didelio našumo, kurie nori sutaupyti vietos arba nori, kad šlifavimo operaciją atliktų vienas darbuotojas, MB Maschinenbau siūlo ROBA REP šlifavimo mašiną su atbulinės eigos rėžimu, kuris sustabdo ruošinius išėjus iš šlifavimo zonos ir siunčia juos greitosios eigos rėžimu atgal operatoriui.

Roba REP mašinos privalumai:
- Visiškai automatizuotas briaunų šlifavimo procesas.
- Nereikia jokių nustatymo darbų.
- Mašinos užkrovimas neatsižvelgiant į ruošinių išmatavimus.
- Didelis ruošinių pralaidumas.
- Puikūs šlifavimo rezultatai dėl MB šepečių technologijos.
- Laisvai pasirenkama šlifavimo šepečių konfigūracija iš MB Flex sistemos.

Parsisiųsti skrajutę

Atgal


Susisiekite su mumis telefonu: +370 686 49462 arba užpildykite žemiau esančią užklausimo formą:

Užklausimo forma
(*) pažymėti langeliai yra privalomi užpildymui

Svetainių kūrimas: “Synergy effect”