Šepetinės šlifavimo staklės

MB Maschinenbau Roba Tech šepetinės šlifavimo staklės

Patentuotos Roba Tech staklės naudojamos plokščių ir profiliuotų paviršių šlifavimui. Rotacinės juostinės šepetinės šlifavimo staklės idealiai tinka:
- Lako tarpiniam šlifavimui.
- Baigiamajam medienos šlifavimui.
- MDF šlifavimui.
- Metalo šerpetų pašalinimui.

Šlifavimo procesas:
Roba Tech šlifavimo staklių pagrindinė idėja, kad būtų išvengta trūkumų šiandien žinomoje besisukančių cilindrinių šepečių šlifavimo mašinoje. Tradiciškai staklės, dirbančios su cilindriniais šlifavimo šepečiais šlifuojant ruošinį kontaktuoja su šlifuojamu paviršiumi labai nedidelėje zonoje apie 30 mm. Tik viršutiniame apdorojamo ruošinio taške, su kuriuo kontaktuoja įrankis, vyksta šlifavimo procesas. Siekiant kompensuoti labai mažą šlifavimo zoną, ši sistema reikalauja padidinti šepečių sukimosi greitį. Bet didelis šepečių sukimosi greitis sukelia nepageidaujamą šlifavimo medžiagos kietėjimą, kuris savo ruožtu veda prie agresyvaus šlifavimo. Pasekmė: pažeisti ruošinio kraštai, prašlifuoti arba banguoti paviršiai.
Inovativi Roba Tech 1300 sistema su naujai sukurta šepetine šlifavimo juosta ir su keičiamais šlifavimo segmentais, kurios dėka šlifavimo plotas yra apie 1300 x 1500 mm ir agregate dirba daugiau nei 250 metrų šlifavimo medžiagos. Tai unikalus pasiekimas šepetinių šlifavimo staklių rinkoje. 360° besisukdamas juostinis šepetinis šlifavimo agregatas pasiekia visus apdirbamo ruošinio kraštus ir kampus. Dėl padidėjusio šlifavimo efektyvumo įmanoma net esant nedideliam apsisukimų greičiui pasiekti aukštą šlifavimo rezultatą. Todėl minkštas kontaktas su apdirbamu paviršiumi užtikrina geriausią šlifavimo rezultatą. Nedidelis šlifavimo segmentų greitis užtikrina, kad šlifavimo segmentai neperšoktų per apdirbamo ruošinio paviršiuje išfrezuotus griovelius. Šlifavimo juostos sistema leidžia šlifavimo segmentams nuslysti į išfrezuotus griovelius ir juos efektyviai iššlifuoti.
Naujiena - sustiprintas diskų agregatas, kuris dabar gali būti naudojamas ir lengvam struktūravimui bei kalibravimui. Šiuo tikslu agregatas montuojamas įrenginio įleidimo pusėje ir pritaikomas užduočiai naudojant specialius įrankius: struktūravimui naudojami diskai su plieninėmis vielomis, galintys veikti nepriklausomai nuo pluošto orientacijos medienoje. Plokštieji Micron diskai naudojami lygių paviršių šlifavimui, jie sukuria chaotišką šlifavimo vaizdą, ant kurio lengvai dengiasi viršutinis dažų sluoksnis. Kūginiai diskai palengvina kraštų ir V formos išfrezavimų šlifavimą, nes kampu pakreipti šlifavimo šepečiai gali geriau pasiekti frezavimo kontūrus.
Norint naudoti Micron arba kūginius diskus, reikia diskų agregatą sumontuoti mašinos įleidimo pusėje. Tada galiausiai galinga Roba Tech šlifavimo juosta  atlieka baigiamąjį švelnų šlifavimą. Daug iš valdiklio reguliuojamų šlifavimo galimybių padeda operatoriui pritaikyti mašiną pagal savo poreikius.

Roba Tech mašinos privalumai:
- Didelė šlifavimo zona leidžia agregatui judėti mažu greičiu, geresnis efektyvumas.
- 360 ° besisukantis šlifavimo agregatas su dideliu šlifavimo plotu užtikrina vienodą šlifavimą visose ruošinių srityse.
- Laisvai programuojami šlifavimo parametrai šlifavimo rezultatų optimizavimui.
- Vakuuminė konvejerinė sistema garantuoja saugų mažų ruošinių apdorojimą.
- Šlifuojant „vilkimo“ principu išvengiama banguotų paviršių ir šlifavimo šepečiai giliai įsiskverbia į frezuotus griovelius.
- Ilgas šlifavimo popierius tarnavimo laikas, nes esant mažam sukimosi greičiui šlifavimo segmentai minkštai kontaktuoja su ruošinio kraštais.
- Pasirinktinai pagalbiniai agregatai, Micron, struktūravimo arba kūginiai diskai, optimizuoja rezultatą.
- Laisvai pasirenkami šlifavimo šepečiai iš MB Flex sistemos.

Atgal


Susisiekite su mumis telefonu: +370 686 49462 arba užpildykite žemiau esančią užklausimo formą:

Užklausimo forma
(*) pažymėti langeliai yra privalomi užpildymui

Svetainių kūrimas: “Synergy effect”