Šepetinės šlifavimo staklės

MB Maschinenbau Roba Profile šepetinės šlifavimo staklės

Roba Profile mašina skirta profiliuotų ruošinių šlifavimui su šlifavimo šepečiais, šlifavimo diskais, o taip pat lengvam medienos struktūravimui. Mašina idealiai tinka:
- Baigiamajam medienos šlifavimui.
- Lako tarpiniam šlifavimui.
- MDF šlifavimui.
- Lengvam medienos struktūravimui.

Šlifavimo procesas:
Roba Profile išsiskiria savo tvirta konstrukcija ir optimaliai paprastu visų mašinos komponentų reguliavimu. Mašina gaminama su šlifavimo agregatais iš vienos, dviejų, trijų arba keturių pusių,  o taip pat specialios konstrukcijos pagal užsakovo reikalavimus.
Pagrindinė Roba Profile šlifavimo principo idėja yra tai, kad šlifavimo šepečiai sukasi į priešingas puses: pagal laikrodžio rodyklę ir prieš laikrodžio rodyklę. Tik tokiu būdu bus užtikrinta, kad nepriklausomai nuo medienos augimo krypties, visi medienos "plaukeliai" bus pašalinami.
Įvairių konfigūracijų Roba Profile mašina yra naudojama profiliuotų ruošinių šlifavimui. Jos plačiai naudojamos baldų, langų bei stalių įmonėse medienos, faneruotų  arba lakuotų ruošinių šlifavimui.
Bazinės konfigūracijos Roba Profile mašina turi ruošinio prispaudimo ratukus ir du besisukančius cilindrinius šlifavimo šepečius, kurie apdoroja ruošinį iš viršaus. Šios bazinės komplektacijos mašina skirta kiekvienam vartotojui, kuris nori gauti geriausią kainą ir našumą.
Modulinės konstrukcijos dėka šios serijos mašinos gali būti aprūpintos kitomis šlifavimo sistemomis. Aštuonių velenų konfigūracijos mašiną galima naudoti pavyzdžiui profiliuotų ruošinių apdorojimui iš visų keturių pusių.
MB Flex šlifavimo šepečių sistemos dėka mašiną galima labai greitai ir lengvai sureguliuoti kitam ruošiniui. Centrinės linijinės šoninės prispaudimo sistemos, viršutinių prispaudimo ratukų ir programuojamo lietimui jautraus ekrano dėka palengvina net nepatyrusiam darbuotojui greitai paruošti mašiną kitam ruošiniui. Vos per keletą minučių mašina bus paruošta naudojimui.
Be to šios mašinos yra naudojamos lako tarpiniam šlifavimui, kur labai dažnai pageidaujamas didesnis padavimo greitis. Yra klientų, kurie dirba net 160 m/min greičiu. Standartiškai mašina gaminama su 300 mm darbiniu pločiu.

Roba Profile mašinos privalumai:
- Šlifavimas ta pačia kryptimi ir priešinga kryptimi pagerina rezultatą.
- Prispaudimo ritinėliai nuo 330 mm ilgio ruošinius laiko labai tvirtai. Ruošiniai gali būti trumpesni, jeigu jie juda vienas paskui kitą (be tarpų).
- Centrinis šoninių atramų ir prispaudimo ritinėlių reguliavimas.
- Paprastas ir lengvai suprantamas valdymas.
- Ypač dideli šlifavimo įrankiai pagerina šlifavimo rezultatą.
- Bepakopis šlifavimo ir padavimo reguliavimas.
- Osciliuojantys šoniniai agregatai užtikrina geresnį šlifavimo medžiagų panaudojimą.
- Techniškai įmanomas didelis padavimo greitis.
- Modulinė konstrukcija leidžia modifikuoti mašiną pagal kliento pageidavimą.
- Laisvai pasirenkami šlifavimo šepečiai iš MB Flex sistemos.

Atgal


Susisiekite su mumis telefonu: +370 686 49462 arba užpildykite žemiau esančią užklausimo formą:

Užklausimo forma
(*) pažymėti langeliai yra privalomi užpildymui

Svetainių kūrimas: “Synergy effect”