Šepetinės šlifavimo staklės

MB Maschinenbau Roba Belt šepetinės šlifavimo staklės

Staklės skirtos medienos, MDF, faneruotų ruošinių šlifavimui, bei lako tarpiniam šlifavimui.
Roba Belt šlifavimo staklių pagrindinė idėja, kad būtų išvengta trūkumų šiandien žinomoje besisukančių cilindrinių šepečių šlifavimo mašinoje. Tradiciškai, staklės dirbančios su cilindriniais šlifavimo šepečiais šlifuojant ruošinį kontaktuoja su šlifuojamu paviršiumi labai nedidelėje zonoje apie 30 mm. Tik viršutiniame apdorojamo ruošinio taške, su kuriuo kontaktuoja įrankis, vyksta šlifavimo procesas. Siekiant kompensuoti labai mažą šlifavimo zoną, ši sistema reikalauja padidinti šepečių sukimosi greitį. Bet didelis šepečių sukimosi greitis sukelia nepageidaujamą šlifavimo medžiagos kietėjimą, kuris savo ruožtu veda prie agresyvaus šlifavimo. Pasekmė: pažeisti ruošinio kraštai, prašlifuoti arba banguoti paviršiai.
Naujoviška Roba Belt sistema su naujai sukurta šepetine šlifavimo juosta ir su keičiamais šlifavimo segmentais, kurios dėka šlifavimo plotas yra apie 300 x 750 mm ir agregate dirba daugiau nei 35 metrai šlifavimo medžiagos. Tai unikalus pasiekimas šepetinių šlifavimo staklių rinkoje. Įvairių konfigūracijų Roba Belt staklės yra naudojamos profiliuotų ruošinių šlifavimui, kurias galima rasti baldų, langų ir stalių įmonėse. Taip pat ši sistema yra naudojama grindjuosčių gamyboje, interjero ir eksterjero ruošinių gamyboje.
Bazinės konfigūracijos staklės komplektuojamos su vienu iš viršaus RB300 šlifavimo agregatu. Staklės skirtos kiekvienam vartotojui, kuris nori gauti geriausią kainą ir našumą.
Modulinės konstrukcijos dėka šios serijos staklės gali būti komplektuojamos su papildomais šlifavimo agregatais, kurių dėka ruošinius gali apdoroti iš vienos, dviejų, trijų arba keturių pusių. MB Flex šlifavimo šepečių sistemos dėka stakles galima labai greitai ir lengvai paruošti naujam profiliniam ruošiniui.
Centrinės linijinės šoninės prispaudimo sistemos dėka ir viršutinių ruošinio prispaudimo ratukų dėka palengvina net nepatyrusiam darbuotojui paruošti stakles naujam profiliui. Vos per keletą minučių staklės yra paruoštos naudojimui.
Be to šios staklės yra naudojamos lako tarpiniam šlifavimui, kur labai dažnai pageidaujamas didesnis padavimo greitis. Yra klientų kurie dirba 100 m/min greičiu. Standartiškai staklės gaminamos su 300 mm darbiniu pločiu. Pageidaujant staklės gali būti gaminamos su 500 mm darbiniu pločiu.
Darbui su dideliais padavimo greičiais gamintojas sukūrė naują transportavimo sistemą. Konvejerio ritinėliai turi iš abiejų pusių guolius, bei tarpusavyje sujungti su tvirta diržine pavara. Šlifavimo agregato srityje transporto sistema yra suprojektuota taip, kad jūs galite šlifavimo šepečius nuleisti žemiau transporto sistemos lygio. Tokiu būdu labiau prispaudžiami šlifavimo šepečiai prie ruošinio paviršiaus, todėl gaunama žymiai geresnė šlifavimo kokybė.

Atgal


Susisiekite su mumis telefonu: +370 686 49462 arba užpildykite žemiau esančią užklausimo formą:

Užklausimo forma
(*) pažymėti langeliai yra privalomi užpildymui

Svetainių kūrimas: “Synergy effect”