Šepetinės šlifavimo staklės

MB Maschinenbau Roba Duplex šepetinės šlifavimo staklės

Staklės skirtos MDF, medienos, lako, grunto šlifavimui. Roba Duplex stakles sudaro dvi šlifavimo zonos. Abi zonos turi 100 mm aukštį. Aukščio perstatymas vykdomas pneumatikos pagalba.
Į Roba Duplex stakles galima sumontuoti du skirtingus šepečius pvz: į viršutinę juostą šlifavimo šepečius su grūdėtumu K120 grubiam šlifavimui ir į apatinę juostą šlifavimo šepečius su grūdėtumu K240 švelniam medienos arba lako tarpiniam šlifavimui. Iš vienos šlifavimo zonos į kitą šlifavimo zoną pereinama pneumatinio kėlimo mechanizmo pagalba. Šio mechanizmo dėka nereikia keisti staklių parametrų nustatymų, kai operatorius nori pakeisti šlifavimo operaciją.
Sistemą sudaro šlifavimo diržas vietoj besisukančių cilindrinių šlifavimo šepečių. Pranašumai lyginant su besisukančiais cilindriniais šepečiais yra akivaizdūs: sistema atlieka vienodai veiksmingą ir be smūgių šlifavimą. Apdirbamas ruošinys turi būti tik prispaudžiamas prie šlifavimo juostos, o ne kaip lyginant su įprasta šlifavimo sistema su besisukančiais cilindriniais šepečiais kur ruošinį reikia stumti iš dešinės į kairę. Tai gerokai sumažina ruošinio apdorojimo laiką.
Įmonėms, kurioms reikia didesnio pajėgumo dirbant su Roba Duplex staklėmis, gamintojas sukūrė kitą staklių modelį Twin Duplex. Šios staklės turi du darbo stalus ir prieigą prie šlifavimo juostos iš abiejų pusių. Tokiu būdu staklės gali būti naudojamos dviejų operatorių vienu metu.
Jei reikia šlifuoti ilgus ruošinius, tokius kaip pvz: stalviršiai, gamykla siūlo naują staklių modelį Roba Duplex XL. Šios staklės turi 1900 mm ilgio darbo zoną. 

 

Atgal


Susisiekite su mumis telefonu: +370 686 49462 arba užpildykite žemiau esančią užklausimo formą:

Užklausimo forma
(*) pažymėti langeliai yra privalomi užpildymui

Svetainių kūrimas: “Synergy effect”