Šepetinės šlifavimo staklės

MB Maschinenbau Roba Profi Disk šepetinės šlifavimo staklės

Roba Profi Disk šepetinės šlifavimo staklės skirtos lygių ir profiliuotų ruošinių šlifavimui. Su mašina galima atlikti šias užduotis:
- Lako tarpinį šlifavimą.
- Baigiamajį medienos šlifavimą.
- MDF šlifavimą.

Šlifavimo procesas:
Derinimo parinktys leidžia vartotojui pasirinkti mašiną savo konkrečiai užduočiai. Dvigubas šepetys sukasi ta pačia kryptimi ir priešinga kryptimi: tik toks veikimas garantuoja, kad, bet kokiu atveju, nepaisant medienos augimo krypties, pakelti medienos plaušeliai bus pašalinti. Galiausiai Profi Disk sistema šlifuoja ruošinio visus kampus ir kraštus. Tai tapo įmanoma dėl 3 ašių disko šlifavimo agregato, kuris yra speciali MB konstrukcija: keturi 200 mm diskiniai šlifavimo įrankiai, kiekvienas su 14 šlifavimo segmentų ir sukasi aplink save. Jie yra dar sumontuoti ant trijų pagrindinių diskų, kurie taip pat sukasi. Be to, visas agregatas osciliuoja pirmyn ir atgal. Visos ašys yra individualiai reguliuojamos, o tai leidžia šlifavimo optika gerokai paveikti. Ši kinematika remiasi rankinio ekscentrinio šlifuoklio principu ir užtikrina vienodą paviršiaus struktūrą.
Naujiena - sustiprintas diskų agregatas, kuris dabar gali būti naudojamas ir lengvam struktūravimui bei kalibravimui. Šiuo tikslu agregatas montuojamas įrenginio įleidimo pusėje ir pritaikomas užduočiai naudojant specialius įrankius: struktūravimui naudojami diskai su plieninėmis vielomis, galintys veikti nepriklausomai nuo pluošto orientacijos medienoje. Plokštieji Micron diskai naudojami lygių paviršių šlifavimui, jie sukuria chaotišką šlifavimo vaizdą, ant kurio lengvai dengiasi viršutinis dažų sluoksnis. Kūginiai diskai palengvina kraštų ir V formos išfrezavimų šlifavimą, nes kampu pakreipti šlifavimo šepečiai gali geriau pasiekti frezavimo kontūrus.
Mašinos gale esantis papildomas dulkių valymo agregatas turi specialiai šiam tikslui skirtą valymo šepetėlį, kuris papildomai dar turi jonizuojančią siją ir išpūtimo sistemą. Bazinėje komplektacijoje mašina turi ruošinių prispaudimo ritinėlių sistemą. Mažiems ruošiniams mašina gali būti komplektuojama su vakuuminiu transporteriu, o taip pat galima komplektacija su motorizuotais agregatais aukščio reguliavimui.

Roba Profi Disk mašinos privalumai:
- Šlifavimo metodas atitinka rankinio orbitinio šlifuoklio elgseną.
- Optimalus šlifavimo žymių pašalinimas.
- Visi ruošinio kampai yra puikiai iššlifuoti.
- Diskų agregatas aprūpintas greita įrankių keitimo sistema.
- Pasirinktinai su struktūravimo diskais.
- Laisvai pasirenkami šlifavimo šepečiai iš MB Flex sistemos.

Atgal


Susisiekite su mumis telefonu: +370 686 49462 arba užpildykite žemiau esančią užklausimo formą:

Užklausimo forma
(*) pažymėti langeliai yra privalomi užpildymui

Svetainių kūrimas: “Synergy effect”