Šepetinės šlifavimo staklės

MB Maschinenbau Roba Big šepetinės šlifavimo staklės

Roba Big šepetinės šlifavimo staklės su 630 mm diametro šlifavimo šepečiais yra skirtos:
- Tarpiniam lako šlifavimui.
- Baigiamajam medienos šlifavimui.
- MDF šlifavimui.

Šlifavimo procesas:
Pagrindinė Roba Big principo idėja yra išvengti pagrindinių, visų šiandien žinomų rotacinių šepetinių šlifavimo staklių trūkumų. Paprastai įprastinės mašinos, kurios dirba su šlifavimo būgnais, turi šepečius kurių skersmuo yra maždaug 310 mm. Todėl šepetys šlifuoja ruošinius tik labai siauroje srityje, maždaug 30 mm pločio srityje, nes tik šlifavimo įrankio viršūnėje, vyksta šlifavimo procesas. Norint kompensuoti šios sistemos reikalauja didelio šlifavimo įrankių sukimosi greičio. Bet didelis šepečių sukimosi greitis sukelia nepageidaujamą šlifavimo medžiagos kietėjimą, kuris savo ruožtu veda prie agresyvaus šlifavimo. Pasekmė: pažeisti ruošinio kraštai, prašlifuoti arba banguoti paviršiai.
Inovativi Roba Big mašina sukurta su naujais šlifavimo šepečiais kurių skersmuo yra apie 630 mm, todėl galima pasiekti didelį kontaktinį paviršiaus su ruošiniu plotą (apie 300 mm) ir į mašiną telpa daugiau kaip 500 metrų šlifavimo medžiagos. Tai unikali šepetinė šlifavimo mašina rinkoje. Taigi, esant mažam sukimosi greičiui galima pasiekti didelį apdirbimo greitį ir taip žymiai padidinti šlifavimo efektyvumą. Padidėjęs kontaktinis plotas ir švelnus šlifavimo šepečio kontaktas su apdorojamu ruošiniu užtikrina geriausius šlifavimo rezultatus. Nedidelis šlifavimo segmentų judėjimo greitis užtikrina, kad šlifavimo popierius neperšoks per ruošinyje išfrezuotus griovelius. Šios sistemos dėka šlifavimo popierius lengvai patenka į išfrezuotus griovelius ir juos efektyviai iššlifuoja.

Roba Big mašinos privalumai:
- Dideli šlifavimo medžiagų kiekiai leidžia intensyviai apdoroti ruošinius, kartu išlaikant ilgą šlifavimo medžiagų tarnavimo laiką.
- Didelis skersmuo užtikrina efektyvų šlifavimą visose ruošinių srityse, šepečiams besisukant ta pačia kryptimi ir priešinga kryptimi.
- Kontaktinis plotas su ruošiniu padidėja nuo 30 mm iki 300 mm.
- Vakuumo ir prispaudimo ritinėlių sistema užtikrina saugų sudėtingų ruošinių transportavimą.
- Šlifuojant „vilkimo“ principu išvengiama banguotų paviršių ir šlifavimo šepečiai giliai įsiskverbia į frezuotus griovelius.
- Ilgas šlifavimo popieriaus tarnavimo laikas, nes esant mažam sukimosi greičiui šlifavimo segmentai minkštai kontaktuoja su ruošinio kraštais.
- Laisvai pasirenkami šlifavimo šepečiai iš MB Flex sistemos.

Atgal


Susisiekite su mumis telefonu: +370 686 49462 arba užpildykite žemiau esančią užklausimo formą:

Užklausimo forma
(*) pažymėti langeliai yra privalomi užpildymui

Svetainių kūrimas: “Synergy effect”